Hodinky s nerozbitným sklem

Při výběru hodinek se můžete setkat s termínem, kterým je „safírové sklo“. Je to tak trochu matoucí, protože o skutečný přírodní drahý kámen safír se pochopitelně nejedná. Safírové sklíčko do hodinek je uměle vyrobené. Tento syntetický materiál je ale podobně odolný jako přírodní safír. Jeho tvrdost je jen o jeden stupeň nižší, nežli tomu je u diamantu. A to je hlavní důvod, proč se právě syntetický safír používá jako sklíčko do hodinek.

  • Safírové sklo nelze poškrábat při běžném nošení a nelze ho ani rozbít.
  • Pokud bychom se tedy na jeho rozbití přímo nezaměřili.
  • Silný náraz by způsobil jeho roztříštění na malé kousky.

Další výhodou safírového skla je jeho snadná výměna, pokud by opravdu k jeho poškození došlo. Ale to se stává pouze výjimečně. Safírové sklo mají ve svém vybavení z těchto důvodů také sportovní hodinky, které musejí často zvládnout i náročné podmínky, ve kterých se majitel hodinek pohybuje. Tímto nerozbitným sklem jsou tedy vybavené nejen pánské sportovní hodinky, ale také dámské sportovní hodinky.

Hodinky vám prozradí i to, kolik jste zvládli ujít kilometrů

Moderní hodinky (nejen sportovní) už nejsou pouhým informátorem o aktuálním čase, ale nabízejí celou řadu zajímavých a praktických funkcí. Díky nim už nemusíte na své cesty nosit nebo vozit objemné navigace. Hodinky zvládnou i tuto službu. Hodinky s GPS ocení především pěší turisté a cyklisté, pro které je každý nadbytečný kilogram znát. Díky chytrým hodinkám budete vědět nejen to, kolik je hodin, ale také kolik jste ušli kilometrů a pokud si vyberete ten správný typ, pak se informace rozšíří i na počet spálených kalorií.

  • Hodinky vám na vašich cestách také mohou čas ušetřit.
  • Díky propojení s mobilním telefonem prostřednictvím technologie Bluetooth, nebudete muset při každém příchozím hovoru nebo došlých SMS hledat svůj mobil. 


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup